Welkom op de site van OBS Stokkum

Peuterochtend woensdag 17 oktober  2018  9:00 - 11:00

Welkom bij OBS Stokkum.

Er gaat een wereld voor u en uw kind open op OBS Stokkum. Elke dag weer!

De kinderen leren nieuwe vaardigheden. Ze maken vrienden. Ze zetten belangrijke stappen om na 8 jaar goed voorbereid het voortgezet onderwijs te beginnen. Dat doen ze samen met alle kinderen van de school en in het bijzonder met eigen klasgenoten, leerkrachten en ouders. Op OBS Stokkum werken we aan zelfstandigheid, maar gebruiken we elkaars talenten om te groeien en ons te ontwikkelen. In een geborgen sfeer kan ieder kind zichzelf zijn en zo het beste uit zichzelf te halen om zelfverzekerd de toekomst tegemoet te gaan.

Wij staan voor goed onderwijs en hebben speciale aandacht voor ontwikkelingsgericht en betekenisvol leren.

Ga mee op ontdekkingsreis en open de wereld van de 21e-eeuwse vaardigheden, werken met laptops/ chromebooks en tablets, lezen, rekenen, techniek, Engels, muziek en nog veel meer.
OBS Stokkum stoomt je klaar voor de toekomst.

De site geeft een indruk van wat wij hier op school doen. Bekijk onze facebook pagina voor de laatste nieuwtjes.
Nieuwsgierig? U bent van harte welkom om onze school van dichtbij te ervaren.
U mag bellen of mailen. Dan maken we een afspraak.

Team OBS Stokkum
tel: 0547- 363309
mail: info@obs-stokkum.nl

Nieuwsbrief september 2018