Kinderfysio

06-11-2017
Op donderdag is er een kinderfysio op school aanwezig

Even voorstellen"
Ik ben Yvonne Harbers, 40 jaar, en sinds 2000 werkzaam als fysiotherapeute. Ik mag vanaf 16 oktober voor mijn collega Kim invallen.
Omdat ik ervan houd om met kinderen te werken heb ik in 2004 de vierjarige opleiding kinderfysiotherapie gevolgd en mag ik mij sinds 2008 een professional master kinderfysiotherapie noemen. Naast de opleiding heb ik ook een aantal cursussen gevolgd, waaronder de cursus "omgaan met moeilijk gedrag" en "sensomotorische integratietherapie".
Ik heb ervaring met werken met kinderen van allerlei leeftijden met allerlei problematiek, zoals kinderen met schrijfproblematiek, onhandige kinderen die houterig bewegen, kinderen die moeite hebben met prikkelverwerking, kinderen die moeite hebben met fijn-motorische vaardigheden als knippen, knutselen en een knoop dicht doen, en kinderen die naast een beweegprobleem ook gedragsproblematiek laten zien.
Ik vind het leuk en uitdagend om met mijn vak, samen met hen die om de kinderen heen staan, de kinderen zo goed mogelijk te helpen. Ik zie dan ook uit naar een fijne samenwerking waarbij ik samen met het team van school en andere hulpverleners iets voor de kinderen kan betekenen.
Voor vragen kunt u altijd contact met mij opnemen; ik ben bereikbaar op tel 0547-361699 (Markelo), tel 0547- 272454 (Goor) en via Kims mailadres: kim@fysiotherapiegoor.nl
Met vriendelijke groet!

Yvonne Harbers