Nieuws

Samen met ouders en de buurt, telden de leerlingen van gistermiddag enthousiast af naar het moment dat de Markelose judoka Hilde Jager het nieuwe logo van de school onthulde. Juf Dorien presenteerde daarvoor de nieuwe missie van de school die in de buurtschap Stokkum een centrale rol inneemt. De nieuwe onderwijsrichting vraagt een logo dat past bij de sterk veranderde manier van lesgeven. 'Bewegend leren' is de onderwijsvisie waar wij de schouders vol onderzetten. Door fysiek en energiek aan de slag te gaan wordt het concentratievermogen en dus ook de focus op leren, verhoogd. Daarnaast leren de leerlingen leren al vroeg Engels en leren omgaan met eigentijdse digitale middelen. 'Energiek de wereld (toekomst) in' is dan ook niet voor niets de nieuwe slogan van de basisschool in Stokkum. Voordat Hilde Jager het logo onthulde benadrukte zij het belang van bewegen en vertelde ze over haar bijzondere sportprestaties als judoka, haar droom om deel te nemen aan de Olympische Spelen en haar studie in Nijmegen.